Оферти за недвижими имоти

Оферти за имоти: 1 - 2 от 2
снимка към оферта за имот Продава 1-Стаен Апартамент – Дружба 1

Продава 1-Стаен Апартамент – Дружба 1

1-Стаен

град София, жк Дружба

34000 EUR

ОФЕРТА № 111111-1

подробна информация »

снимка към оферта за имот Продава 2-Стаен Апартамент – ж.к. Дружба 1

Продава 2-Стаен Апартамент – ж.к. Дружба 1

2-Стаен

град София, жк Дружба

41000 EUR

ОФЕРТА № 11112-2

подробна информация »

Оферти за имоти: 1 - 2 от 2